Termeni și condiții
Termeni și condiții

Site-ul www.microteatru.ro ,este detinut si administrat de Asociatia Avangardia, avand urmatoarele date de identificare: CUI 34356399, Cont: BACX0000001902615000, E-mail: contact@microteatru.ro

Navigarea pe site-ul MicroTeatru echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

MicroTeatru isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre MicroTeatru si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

 

Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul microteatru.ro

 

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului www.microteatru.ro, care este proprietatea Asociatiei Avangardia. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.microteatru.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. www.microteatru.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.microteatru.ro

 

DESCRIERE SITE

www.microteatru.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Asociatiei Avangardia si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.microteatru.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor MicroTeatru.

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Contactarea prin e-mail va fi considerat si va reprezenta interesul dumneavoastra in a discuta cu un membru al echipei noastre. MicroTeatru nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul e-mail-ului de contact. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

 

LIMITAREA RASPUNDERII

Asociatia Avangardia nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Asociatia Avangardia nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Asociatia Avangardia se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

 

Asociatia Avangardia nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata;

 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.microteatru.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la Asociatia Avangardia. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.microteatru.ro. MicroTeatru nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.microteatru.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

 

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si conditii si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.microteatru.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

 

REGULI PRIVIND BILETELE

O vizualizare costă 10 lei și poate fi achiziționată prin intermediul site-ului și platformei bilet.ro.

Odată accesat de pe un device (laptop, telefon, smart TV, tabletă) de la o adresă de IP, link-ul nu va mai putea fi accesat din altă locație.

Biletele sunt valide doar in momentul in care au fost emise de MicroTeatru sau agentii autorizati.

Biletele achizitionate nu se pot returna decat in cazuri exceptionale (anularea unui proiect de microteatru pentru care s-au vândut deja bilete în cadrul unei sesiuni de prevanzare).

In situatia anularii sau reprogramarii in caz de forta majora sau de caz fortuit, biletele achizionate nu se pot returna iar organizatorul nu va returna contravaloarea acestora.

In cazul returului biletelor, MicroTeatru va returna contravaloarea biletelor prin aceasi metoda prin care au fost achizitionate (online si repectiv cash la casa de bilete).

MicroTeatru isi rezerva dreptul de a limita numarul locurilor ce pot fi achizitionate de o singura persoana pentru anumite productii si evenimente speciale.

MicroTeatru isi rezerva dreptul de a face unele modificari in productiile prezentate, modificari uneori independente de vointa noastra (schimbarea unor actori din distributie, modificarea decorului sau a costumelor, etc.).

Aceste modificari insa nu dau dreptul spectatorilor sa solicite contravaloarea biletelor sau schimbarea acestora cu unele pentru o reprezentatie urmatoare.

Va rugam sa verificati biletele cu atentie in momentul achizitionarii. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in seama.

Este interzisa revanzarea biletelor pentru profit sau castig commercial.

 

Versiune aplicabila si actualizata la data de 08.06.2019