Reguli privind Biletele
Reguli privind Biletele

Important

  • O vizualizare costă 20 lei și poate fi achiziționată prin intermediul site-ului și platformei bilet.ro.
  • Odată accesat de pe un device (laptop, telefon, smart TV, tabletă) de la o adresă de IP, link-ul nu va mai putea fi accesat din altă locație.
  • Din momentul în care s-a dat Play, link-ul va fi valabil 60 de minute.
  • Durata unei înregistrări este în jur de 15 minute.

 

Biletele sunt valide doar in momentul in care au fost emise de MicroTeatru sau agentii autorizati.

Biletele achizitionate nu se pot returna decat in cazuri exceptionale (anularea unui proiect de microteatru pentru care s-au vândut deja bilete în cadrul unei sesiuni de prevanzare).

In situatia anularii sau reprogramarii in caz de forta majora sau de caz fortuit, biletele achizionate nu se pot returna iar organizatorul nu va returna contravaloarea acestora.

In cazul returului biletelor, MicroTeatru va returna contravaloarea biletelor prin aceasi metoda prin care au fost achizitionate (online si repectiv cash la casa de bilete).

MicroTeatru isi rezerva dreptul de a limita numarul locurilor ce pot fi achizitionate de o singura persoana pentru anumite productii si evenimente speciale.

MicroTeatru isi rezerva dreptul de a face unele modificari in productiile prezentate, modificari uneori independente de vointa noastra (schimbarea unor actori din distributie, modificarea decorului sau a costumelor, etc.).

Aceste modificari insa nu dau dreptul spectatorilor sa solicite contravaloarea biletelor sau schimbarea acestora cu unele pentru o reprezentatie urmatoare.

Va rugam sa verificati biletele cu atentie in momentul achizitionarii. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in seama.

Este interzisa revanzarea biletelor pentru profit sau castig commercial.